Pagalba drabužiais ir daiktais

Pagrindinis Pagalba drabužiais ir daiktais

Labdaros priėmimas – išdavimas
Kad tinkami daiktai greičiausiai pasiektų jų stokojančius žmones!

Mes kviečiame dovanoti tvarkingus, švarius ir sezoną atitinkančius drabužius bei daiktus, tinkamus naudojimui. Kviečiame kartu patirti dovanojimo džiaugsmą ir kurti krikščionišką aukojimo kultūrą – aukoti ir dovanoti ne tik tai, ko mums nereikia, tačiau tai, ką dar mielai naudotume patys, tačiau turėdami galimybę dalinamės su stokojančiais broliais ir seserimis. Nepamirškite, kad paaukotus drabužius ar daiktus gavęs žmogus gali patirti daug stigmų dėl savo sunkios padėties, todėl stenkimės dovanoti tai, kas padėtų žmonėms jaustis oriai!

Drabužiai ir įvairūs daiktai yra renkami visoje Lietuvoje. Kasdien jie dalinami pagalbos prašantiems žmonėms. Geros valios žmonių dėka, per Caritas organizaciją, suteikiama dažnai labai reikalinga pagalba.

Nes net ir patys mažiausi darbai nuveikti su meile yra svarbūs!

Caritas kontaktai regionuose:
  • Vilniaus arkivyskupijatęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Telšių vyskupijatęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Kaišiadorių vyskupija: tęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Vilkaviškio vyskupijatęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Kauno arkivyskupija: tęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Panevėžio vyskupija: tęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Šiaulių vyskupija: tęsiantis karantinui iki 2021 sausio 31 d. drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

Drabužius ir daiktus taip pat kviečiame nunešti į Lietuvoje esančius tekstilės konteinerius (daugiau informacijos: https://atliekos.lt/ar didelių gabaritų atliekų surinkimo (priėmimo) aikšteles (daugiau informacijos: http://atliekos.gamta.lt/cms/index?rubricId=53f7a6c9-c7ee-488b-8bc4-596bae493788).