Pagalba drabužiais ir daiktais

Pagrindinis Pagalba drabužiais ir daiktais

Labdaros priėmimas – išdavimas
Kad tinkami daiktai greičiausiai pasiektų jų stokojančius žmones!

Visoje Lietuvoje yra renkami drabužiai ir įvairūs daiktai, kurie kasdien yra dalinami pagalbos prašantiems. Geros valios žmonių dėka per Caritas žmonėms gali būti suteikta pagalba. Nes net ir patys mažiausi darbai nuveikti su meile – yra svarbūs!

Mes kviečiame dovanoti tvarkingus, švarius ir sezoną atitinkančius drabužius bei daiktus, tinkamus naudojimui. Kviečiame kartu patirti dovanojimo džiaugsmą ir kurti krikščionišką aukojimo kultūrą – aukoti ir dovanoti ne tik tai, ko mums nereikia, tačiau tai, ką dar mielai naudotume patys, tačiau turėdami galimybę dalinamės su stokojančiais broliais ir seserimis. Nepamirškite, kad paaukotus drabužius ar daiktus gavęs žmogus gali patirti daug stigmų dėl savo sunkios padėties, todėl stenkimės dovanoti tai, dėl ko padėtume žmonėms patirti orumą!

Caritas kontaktai regionuose iuo metu drabužiai nepriimami):
  • Marijampolė: tel. +370 (343) 56338; el. p. caritas@vk.lcn.lt
  • Panevėžys: tel. +370 (45) 437371; el. p. paneveziocaritas@gmail.com