Pagalba drabužiais ir daiktais

Pagrindinis Pagalba drabužiais ir daiktais

Labdaros priėmimas – išdavimas
Kad tinkami daiktai greičiausiai pasiektų jų stokojančius žmones!

Mes kviečiame dovanoti tvarkingus, švarius ir sezoną atitinkančius drabužius bei daiktus, tinkamus naudojimui. Kviečiame kartu patirti dovanojimo džiaugsmą ir kurti krikščionišką aukojimo kultūrą – aukoti ir dovanoti ne tik tai, ko mums nereikia, tačiau tai, ką dar mielai naudotume patys, tačiau turėdami galimybę dalinamės su stokojančiais broliais ir seserimis. Nepamirškite, kad paaukotus drabužius ar daiktus gavęs žmogus gali patirti daug stigmų dėl savo sunkios padėties, todėl stenkimės dovanoti tai, kas padėtų žmonėms jaustis oriai!

Drabužiai ir įvairūs daiktai yra renkami visoje Lietuvoje. Kasdien jie dalinami pagalbos prašantiems žmonėms. Geros valios žmonių dėka, per Caritas organizaciją, suteikiama dažnai labai reikalinga pagalba.

Nes net ir patys mažiausi darbai nuveikti su meile yra svarbūs!

Caritas kontaktai regionuose:

• Vilniaus arkivyskupijaVilniaus mieste drabužius ir daiktus priima Vilniaus Caritas Socialinė tarnybatrečiadieniais ir penktadieniais 9:00 - 17:00 (iki rugpjūčio 30 d., po to keisis priėmimo laikai, informacija bus patikslinta). Daugiau informacijos - https://www.socialinetarnyba.lt/

• Telšių vyskupijadrabužiai priimami nedideliais kiekiais parapijose, kuriose yra Caritas skyriai, tel. pasiteirauti +370 611 29 455

• Kaišiadorių vyskupija: šiuo metu drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Vilkaviškio vyskupijadrabužiai priimami nedideliais kiekiais parapijose, kuriose yra Caritas skyriaitel. pasiteirauti +370 655 16 739.

• Kauno arkivyskupijaKauno mieste dėl drabužių poreikio skambinti ir teirautis telefonu +37067322327.
    Drabužių priėmimas vyksta ir parapijose, regionuose, kuriose yra Caritas skyriai, daugiau informacijos bei kontaktai - https://kaunas.caritas.lt/musu-darbai/veikla-dekanatuose/

• Panevėžio vyskupija: šiuo metu drabužiai ir daiktai NEPRIIMAMI;

• Šiaulių vyskupijadrabužiai priimami nedideliais kiekiais parapijose, kuriose yra Caritas skyriaitel. pasiteirauti +370 611 08 858.

Drabužius ir daiktus taip pat kviečiame nunešti į Lietuvoje esančius tekstilės konteinerius (daugiau informacijos: https://atliekos.lt/ar didelių gabaritų atliekų surinkimo (priėmimo) aikšteles (daugiau informacijos: http://atliekos.gamta.lt/cms/index?rubricId=53f7a6c9-c7ee-488b-8bc4-596bae493788).