Pagalba užsieniečiams

Pagrindinis Pagalba užsieniečiams
  • Užsieniečių integracijos programa

© Vilniaus Arkivyskupijos Caritas

Pabėgėliams, migrantams ir trečiųjų šalių piliečiams teikiame socialines, teisines, psichologines ir karjeros konsultacijas.

Tarpininkaujame bendraujant su valstybės ir visuomeninėmis institucijomis, ieškant būsto bei darbo ar siekiant galimybių mokytis ir tobulėti. Daug dėmesio skiriame lietuvių kalbos, kaip vieno iš esminių integracijos dėmenų, mokymui. Rūpinamės šių žmonių laisvalaikiu, sociokultūrine integracija: inicijuojame ir organizuojame įvairius bendruomeninius vakarus, į kuriuos kviečiame žinomų žmonių ir plačiąją visuomenę.

Kuriame bendruomenę, kurioje kiekvienas patirtų saugumo bei priėmimo jausmą.

Kontaktai: Kalvarijų g. 39, Vilniustel. +370 673 48 052 el.p.  kulturunamai@vilnius.caritas.lt

Humanitarinė pagalba ukrainiečiams