Vasarą keičiasi drabužių priėmimo tvarka

Pagrindinis Vasarą keičiasi drabužių priėmimo tvarka
  Dažnas iš mūsų vasaros atostogų metu tvarkome spintas ir nusprendžiame dovanoti mums nebetinkamus rūbus. Sulaukiame daug jūsų užklausų šia tema ir džiaugiamės jūsų noru dalintis, tačiau norime pabrėžti, jog priimame tik švarius, tvarkingus, nešioti tinkamus drabužius. Seni, suplėkę, suplyšę, nešvarūs drabužiai ar avalynė nėra tinkami aukoti. Prieš aukojant, kviečiame pagalvoti, ar jūsų dovanojami drabužiai ir avalynė galėtų nudžiuginti tą, kuriam šiuo metu to trūksta?
 
 Taip pat informuojame, jog vasarą keičiasi darbužių priėmimo tvarka pagrindiniuose vyskupijų Caritas drabužių priėmimo punktuose: 
 
Vilniuje - liepos 23 - rugpjūčio 20 dienomis socialinės tarnybos darbuotojai ir savanoriai atostogauja, todėl M.K. Paco g. 4 esančioje Socialinėje tarnyboje šiuo laiku dovanojamus daiktus ar drabužius palikti galėsite tik trečiadieniais nuo 10.00 iki 17.00 valandos. Drabužių priėmimas vyksta ir parapijose, kiekvienos parapijos nustatyta tvarka.
 
Kaune - liepos – rugpjūčio mėnesį darbuotojai ir savanoriai atostogauja, todėl drabužiai ir daiktai nėra priimami. Drabužių priėmimas vyksta parapijose, kiekvienos parapijos nustatyta tvarka.
 
Kaišiadoryse - liepos – rugpjūčio mėnesį darbuotojai ir savanoriai atostogauja, todėl drabužiai ir daiktai nėra priimami. Drabužių priėmimas vyksta parapijose, kiekvienos parapijos nustatyta tvarka.
 
Telšių, Šiaulių, Vilkaviškio, Panevėžio vyskupijose priėmimas vyksta tik parapijose, kiekvienos parapijos nustatyta tvarka.