To dar nebuvo: Kaune – pirmasis Lietuvoje jaunųjų Carito savanorių sąskrydis

Pagrindinis To dar nebuvo: Kaune – pirmasis Lietuvoje jaunųjų Carito savanorių sąskrydis
 
Lapkričio 24 dieną į Kauną kviečiamas Carito jaunimas iš visos Lietuvos. Jei esi 16-29 metų amžiaus Carito savanoris, nepraleisk progos sudalyvauti istoriniame, pirmą kartą Lietuvoje rengiamame Caritas jaunimo sąskrydyje! 
 
„Su visa Lietuvos Carito komanda esame pasiruošę pasitikti jaunimą Kaune, dovanoti 2 dienas nepamirštamų įspūdžių ir patirčių“, – sako Lietuvos Carito generalinė sekretorė Deimantė Bukeikaitė, kviesdama susitikti, susipažinti ir kurti Carito istoriją kartu!
 
Laikas drauge – brangiausia dovana, kurią galime vieni kitiems dovanoti. Sąskrydyje skirsime laiko susipažinti ir aptarti, kas yra Jaunasis karitietis, ką jis veikia, koks yra, kokių siekių turi ir dar daugiau. Taigi, pasiimk miegmaišį, kilimėlį, gerą nuotaiką ir draugą karitietį! Daugiau dėl nieko nesirūpink, nes viskuo bus pasirūpinta. 
 
Registracija iki 2023 m. lapkričio 21 d.
 
Sąskrydžio data: 2023 m. lapkričio 24-25 d.
Atvykimas: penktadienį nuo 15 val. (Renginio pradžia - 16 val.)
Išvykimas: šeštadienį apie 16 val.

 
Sąskrydžio vieta: Vilniaus g. 7, Kaunas
 
Dalyviai: Carito jaunimas nuo 16 iki 29 metų amžiaus.
 
Renginys nemokamas, tačiau tikimės, kad dalyvausi abi dienas, nuo sąskrydžio pradžios iki pabaigos. Labai laukiam susitikimo su Tavimi, jaunasis Carito savanori, tad tariame, iki greito Kaune!
 
Lietuvos Caritas