Prasidėjo vakcinacija Nacionalinio kraujo centro palapinėse

Pagrindinis Prasidėjo vakcinacija Nacionalinio kraujo centro palapinėse
Šiandien prasidėjo Nacionalinio kraujo centro turas per Lietuvą, kurio metu siekiama paskiepyti kuo daugiau Lietuvos gyventojų nuo COVID-19. Šiam žingsniui buvo ilgai ruoštasi, bendradarbiaujant su Vyriausybe ir Sveikatos apsaugos ministerija (SAM). Lietuvos Caritas savanoriai talkino akcijos organizatoriams pirmosios išvykos metu Zapyškio miestelyje, kuriame gyvoje eilėje ir be išankstinės registracijos prie Nacionalinio kraujo centro palapinės skiepo laukė daugiau nei 300 žmonių. „Manome, kad mobilios komandos, keliaujančios po Lietuvą, padės vakcinacijos procesui įsibėgėti dar greičiau, o ir vyresnio amžiaus žmonės regionuose turės palankesnes ir arčiau jų gyvenamosios vietos esančias galimybes pasiskiepyti nuo šios klastingos ligos. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie sklandaus vakcinacijos proceso įgyvendinimo“, - apie teikiamą pagalbą šios iniciatyvos metu kalbėjo Lietuvos Caritas generalinė sekretorė Deimantė Bukeikaitė.
Visas Nacionalinio kraujo centro išvykas rasite ČIA
Nuotraukos Kauno rajono savivaldybė