Paramos akcijos ,,Gerumas mus vienija" simbolis keliauja po Lietuvą

Pagrindinis Paramos akcijos ,,Gerumas mus vienija" simbolis keliauja po Lietuvą
  Paramos akcijos ,,Gerumas mus vienija" žvakelės gruodžio 10-16 dienomis keliauja po visą Lietuvą prekybos centruose ,,Maxima"! Kviečiame nudžiuginti savo artimuosius, draugus, bičiulius dovanojant jiems šilumos, šviesos bei meilės artimui simbolį -  Caritas žvakelę. 
 
  „Atskirtis, skurdas, vienatvė – vieni sudėtingiausių socialinių iššūkių su kuriais susiduria mūsų visuomenė. Vertiname galimybę jau trečius metus iš eilės prisidėti prie Caritas vykdomos paramos vargstantiems akcijos „Gerumas mus vienija“. Tikime, kad kiekvieno mūsų dėmesys gali būti ta žiežirba, kuri uždegs viltį ją praradusių žmonių širdyse“, – sako „Maximos“ generalinė direktorė Kristina Meidė.
 
   Akcijos žvakelės daliai Lietuvos gyventojų jau tapo tradicija. Uždegant ją esame kviečiami prisiminti ne tik Lietuvoje ar užsienyje esančius artimuosius, draugus, kaimynus, bet ir labiausiai kamuojamus vargo – benamystę išgyvenančius, daugiavaikes šeimas, vienišus senolius. Už žvakelę skiriama auka leidžia Caritas savanoriams padėti šiems bei kitiems pagalbos reikalingiems žmonėms. 
 
🤲