Paaukok vargstantiems – parsinešk šviesos!

Pagrindinis Paaukok vargstantiems – parsinešk šviesos!
 
Net 75 tūkst.  akcijos „Gerumas mus vienija” žvakelių – padėkų už paramą vargstantiems Caritas džiaugsmingai išlydi į kelionę po Lietuvą.
 
„Gerumas mus vienija“ akcijos metu surinktos lėšos pasitarnaus sunkiai besiverčiančioms šeimoms, vienišiems seneliams, nelaimių ištiktiems žmonėms, ligoniams.
 

Tauragės Caritas nuotr.
• Kaip ir kasmet, prie kilnios akcijos prisijungė ir prekybos tinklas „Maxima“, kviesdamas pirkėjus 22-jose parduotuvėse visoje šalyje pasidalinti savo gerumu su vargstančiais ar gyvenimo negandų užkluptais žmonėmis. Geradariams už suteiktą auką bus atsidėkota akcijos simboliu – viltį nešančia rankų darbo žvakele.
 
 
• Aukoti ir už tai dovanų gauti rūpesčio vieni kitais simbolį –„Gerumas mus vienija“ žvakelę iki Kalėdų tradiciškai galite bažnyčiose, parapijose, Caritas centruose.
 
Kėdainių Caritas nuotr.

 
Kiekviena Caritas žvakelė – gyvenimo išbandymus patiriančių rankų paliesta. VA Carito žvakių dirbtuvės jas liejantys žmonės stiprina bendravimo komandoje, laiko, darbų planavimo bei socialinius įgūdžius, kad galėtų lengviau integruotis į darbo rinką.
 
Vilniaus arkivyskupijos Caritas nuotr.
 
Paremti VA Caritas žvakių dirbtuves galite čia.
 
Prisidėti prie akcijos finansiškai paremiant Caritas misiją galite čia – pavedimo paskirtyje nurodydami Gerumas mus vienija.
 
25 kartą rengiama „Gerumas mus vienija“ akcija prasidėjo Vargstančiųjų dieną. Lapkričio 13-ąją Caritas žvakelės pašventintos katedrose ir bažnyčiose.
 
Kėdainių Caritas nuotr.
 
Akcijos nuotaika Jūsų bendruomenėse ir namuose kviečiame dalintis socialiniais tinklais, pridedant #GerumasMusVienija #Caritas #EsameVienašeima #Parama
 
Gerumas mus vienija“ plakatą PDF formatu rasite čia.
 
Prisidėti prie akcijos sklaidos taip pat kviečiame užsidedant „Gerumas mus vienija“ vizualą savo feisbuke, jį rasite čia.
 
Jei kiltų klausimų dėl žvakelių, norėtumėte jų gauti ar pradžiuginti savo darbuotojus, kolegas bei partnerius dovana su prasme – rašykite caritas@caritas.lt. Ačiū Jums už gerumą!