Oficialu: Lietuvoje pradeda veikti Jaunasis Caritas!

Pagrindinis Oficialu: Lietuvoje pradeda veikti Jaunasis Caritas!
Į pirmąjį Lietuvos Carito jaunimo sąskrydį Kaune susirinkę savanoriai pasirašė Jaunojo Carito steigimo aktą. Lapkričio 24-ąją prasidėjusiame susitikime Carito jaunimas ne tik smagiai leido laiką, susipažino vieni su kitais bei jaunimo savanorystėmis skirtinguose Lietuvos regionuose, bet ir brėžė Jaunojo Carito ateities kryptis.

Kaip akcentavo Lietuvos Carito generalinė sekretorė Deimantė Bukeikaitė, svarbu ne tai, kur mes matome jaunimą, bet kaip Caritą ir save organizacijoje šiandien ir ateityje mato patys jauni žmonės. Taigi, pirmasis Jaunojo Carito susitikimas ir buvo skirtas pasimatuoti savanorystės temperatūras, dalintis norais, svajonėmis, daugiau sužinoti vieniems apie kitus, patį Caritą ir, be abejo, patirti džiaugsmo būnant kartu, kaip susitikimo pradžioje linkėjo jaunimą sveikinęs Carito globėjas, arkivyskupas Kęstutis Kėvalas.

Ką apie pirmąjį Carito jaunimo susitikimą Kaune mano patys sąskrydžio dalyviai ir abi dienas jų darbą palydėjusios savanorystės tyrėjos Mildos Lukoševičiūtės apibendrinimai – netrukus. Sekite mus Lietuvos Carito feisbuke ir svetainėje Caritas.lt.

AČIŪ, kad dalindamiesi Jaunojo Carito žiniomis arba apie jaunimo iniciatyvas Carite naudojate ar nuo šiol naudosite žymą #JaunasisCaritas.

Lietuvos Carito informacija ir nuotr.