Iš ministro rankų - padėka Caritas organizacijai

Pagrindinis Iš ministro rankų - padėka Caritas organizacijai
Šiandien džiaugiamės padėka iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos! Mūsų žmonių, darbuotojų ir savanorių, indėlis kovoje su covid-19 virusu buvo įvertintas – antradienį šią padėką iš Socialinės apsaugos ir darbo ministro atsiėmė Caritas Tarybos pirmininkas Arūnas Kučikas.

Besidžiaugdami šia padėka norime padėkoti mūsų, Caritas bendruomenei - darbuotojams ir savanoriams, kurie neskaičiuodami savo laiko stengėsi atliepti į visų besikreipiančiųjų pagalbos poreikius. Net mažiausias jūsų indėlis šiuo sunkiu laiku buvo labai svarbus.

Dėkojame įmonėms, kurios pagelbėjo mums teikti pagalbą saugiu būdu: tai UAB „Sominta“, UAB „SauguLT“, UAB „Iveka“ („Cool wood“), UAB „Divenda“, Eurovaistinė, G. Skiparienės įmonė. Ypatingą ačiū sakome KAM Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamentui – dėkojame už draugystę ir visokeriopą pagalbą sunkiausiu laiku.

Ačiū sakome ir tiems, kurie išdrįso kreiptis pagalbos – jūsų pasitikėjimas mumis ištikus sudėtingai situacijai mums labai brangus ir svarbus. Ačiū, kad esate.

„Esame pastebėti kaip viena iš organizacijų naudingai veikusių žmonėms pandemijos laikotarpiu. Mūsų pastangos sutelkti Caritas institucijose veikiančius socialinius darbuotojus ir parapijų bendruomenių savanorius prisidėjo prie rizikos ir įtampos mažinimo mūsų bendruomenėse. Mes suprantame Caritas veiklą kaip organizuotas tikinčiųjų pastangas liudyti savo tikėjimą konkrečiais darbais – tai darome kasdien, tęsėme ir pandemijos metu“, sakė Arūnas Kučikas, Caritas tarybos pirmininkas.