Džiaugiamės ir dėkojame, kad visuomenė nori dalintis

Pagrindinis Džiaugiamės ir dėkojame, kad visuomenė nori dalintis
Džiaugiamės ir dėkojame, kad visuomenė nori dalintis
 
Artėja metas, kai prie stalo susirinkusios šeimos degs Carito žvakelę – šilumos, šviesos ir vilties esantiems varguose simbolį.
 
Dviem savaitėmis anksčiau, per Pasaulinę vargstančiųjų dieną prasidėjusią akciją, LRT reporterei Jūratei Anilionytei pristatė ir prie akcijos „Gerumas mus vienija“ prisijungti pakvietė Deimantė Bukeikaitė, Lietuvos Carito generalinė sekretorė. 
 
„Pandeminiai metai pagausino vargstančiųjų būrį, o Caritas – ta organizacija, kuri padeda susiduriantiems su sunkumais, todėl šiemet akciją „Gerumas mus vienija“ paankstinome dviem savaitėmis. Žmonės domisi mūsų žvakelėmis, todėl džiaugiamės ir dėkojame, kad visuomenė nori dalintis su labiausiai skurstančiais ir vargstančiais ir tą daro per Carito organizaciją. Už suaukotą paramą mes galime tęsti savo gerus darbus Lietuvoje“, – sakė D. Bukeikaitė.
 
Minint Pasaulinę vargstančiųjų dieną buvo pašventintos akcijai skirtos žvakelės – daugiau nei 60 tūkst. vnt. Visos šiųmetės akcijos žvakelės „Gerumas mus vienija“ yra rankų darbo.  Jos su dideliu atsakingumu ir rūpesčiu gaminamos Vilniaus arkivyskupijos Caritas žvakių dirbtuvėse.
 
Baltos, raudonos ar violetinės žvakelės bus dovanojamos už auką, o surinktos lėšos panaudojamos vargstantiems ir susiduriantiems su gyvenimo sunkumais, kuriuos globoja Carito organizacija visoje Lietuvoje.
LRT reportažą apie prasidėjusią akciją „Gerumas mus vienija“ galite pažiūrėti paspaudę šią nuorodą:
 
Lietuvos Caritas dėkoja Kauno Šventosios Dvasios (Šilainių) parapijos Carito vedėjai Danutei Matulaitienei ir Kauno Carito bendradarbei Onutei Virbašiūtei, sudariusioms galimybes filmuoti šį reportažą Kauno Šventosios Dvasios (Šilainių) parapijos patalpose.
Carito padėka – ir LRT už tai, kad domisi mūsų veikla.