Skirk Caritui 1,2 proc. nuo GPM

Pagrindinis Skirk Caritui 1,2 proc. nuo GPM
 
 
Praėję metai kaip niekada mus sutelkė geriems darbams! Dėkojame, kad buvome kartu ir kviečiame 2024-aisiais vėl prisidėti prie Lietuvos Caritas misijos skiriant 1,2 proc. nuo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio!
 
 
 
 
 
SKIRK 1,2 % GPM PARAMĄ JAU DABAR
 
 
Primename, kad skirti 1,2 proc. galima tik per EDS sistemą:
📍Pildydami formą įveskite pavadinimą Lietuvos Caritas
📍Paramos gavėjo kodas 192066334
📍Skiltyje Mokesčio dalies dydis (procentais) įrašykite 1,2

 

 

 

 

 

 

Trumpai ir aiškiai, kaip skirti Lietuvos Caritui 1,2 % paramą

 

 
Pernai Jūsų skirta GPM 1,2 proc. parama Caritui siekė 58 114,39 Eur. Visų organizacijos rėmėjų dėka pagalbos sulaukė per 70 tūkst. mūsų šalies žmonių. 
 
Nuoširdus AČIŪ Jums, kad dalijatės tuo, ką turite! 
 
Caritui skirti 1,2 proc. nuo sumokėto GPM neužtrunka, žmogui nieko nekainuoja, o mums yra aukso vertės! Kuo daugiau paramos – tuo daugiau galimybių padėti, o sudėtingoje situacijoje atsidūrusiam ar nelaimės užkluptam žmogui – vilties atsitiesti.
 
Caritas Lietuvoje jungia 285 darbuotojus ir apie 4500 savanorių. Per 34 veiklos metus išplėtojome vaikų dienos centrų ir pagalbos šeimai tinklą, atsiliepiame į sergančių, vienišų, vyresnio amžiaus žmonių poreikius, stokojančius aprūpiname maistu, drabužiais, kitais daiktais, padedame patiriantiems benamystę, smurtą, priklausomybes. Caritas jaunimas mažina technologinę vyresnių žmonių atskirtį, o migrantams, pabėgėliams, nuteistiesiems, darbo neturintiems asmenims padedama integruotis į visuomenę.
 
Caritas – pasaulinė katalikiška organizacija, teikianti įvairią humanitarinę pagalbą jos reikalingiems žmonėms, nepaisant amžiaus, tautybės, tikėjimo, lyties ar kitų skirtumų.
 
Savo 1,2 proc. nuo sumokėto GPM už 2023-uosius galite skirti Lietuvos Caritas organizacijai iki gegužės 2 dienos.