Iš visos Lietuvos skrieja padėkos advokatams ir jų padėjėjams už dovanotas teisines konsultacijas

Pagrindinis Iš visos Lietuvos skrieja padėkos advokatams ir jų padėjėjams už dovanotas teisines konsultacijas
 
Pasibaigus dvi savaites trukusiai Carito ir Lietuvos advokatūros akcijai, iš skirtingų miestų, kaimų ir miestelių skrieja dėkingumo žodžiai advokatams ir jų padėjėjams, kurie neatlygintinai konsultavo nepasiturinčius žmones teisiniais klausimais.
 
„Labai ačiū jums, kad man pasisekė susipažinti su gerbiama advokate. Tai tikras profesionalumo ir empatijos pavyzdys“, „Esu labai patenkinta konsultacija, advokatas paaiškino, suprantamai išdėstė būdus, kaip toliau tvarkytis su problema. Ačiū, Caritui“, „Dėkoju už išsamią ir tikslingą konsultaciją“, „Susitikimas buvo naudingas, viską maloniai, profesionaliai paaiškino“. Tai tik kelios iš daugybės padėkų advokatams ir jų padėjėjams, kurie šiemet ne tik lietuviškai, bet ir lenkų, rusų kalbomis neatlygintinai konsultavo žmones.
 
Aštuntą kartą surengtoje Carito ir Lietuvos advokatūros akcijoje teisines žinias žmonėms dovanojo 185 advokatai ir advokatų padėjėjai. Nuo lapkričio 27-osios iki gruodžio 8 dienos buvo suteikta 460 nemokamų konsultacijų visoje Lietuvoje.
 
Širdingai dėkojame visai advokatų bendruomenei ir kiekvienam advokatui bei advokato padėjėjui asmeniškai už dosnumą neatlygintinai dalijantis teisinėmis žiniomis, kantrybe ir širdies šiluma. Jūsų dėka daugiau žmonių gražiausias metų šventes pasitiks lengvesne širdimi. Tegu Jums Jūsų gerumas grįžta šimteriopai!
 
Lietuvos Carito informacija