„Carito“ koncertas šeimoms įžiebė viltį ir tikėjimą gerumu

Pagrindinis „Carito“ koncertas šeimoms įžiebė viltį ir tikėjimą gerumu

Lietuvos Carito inicijuota socialinė pagalbos šeimoms akcija „Įžiebkime viltį kartu“ pasiekė savo kulminaciją – vakar LRT didžiojoje studijoje įvyko akcijos šventinis labdaros koncertas, kuriame ryškiausios scenos šeimos kvietė padėti nepriteklius ir skausmą išgyvenančioms šeimoms.

Šventinio vakaro metu buvo suaukota  239 tūkst. litų. Dar 70 tūkst. litų žmonės paaukojo prieš akciją įsigydami už auką akcijos velykinių žvakelių.

„Dėkojame visiems, kurie neliko abejingi šeimoms, patiriančioms skurdą, ligos sukeltas kančias, nepaisant likimo smūgių stengiasi iš paskutiniųjų išgyventi. Mes džiaugiamės, kad visuomenė jungėsi kartu su Caritu aktyviai žiūrėdami renginį, įsiklausydami ir jautriai reaguodami į šeimų skausmą bei aukodami.

Visų pirma bus paremtos šeimos, kurios buvo rodomos koncerto metu. Taip pat, padėsime jau Caritas globojamoms šeimoms, atsižvelgadmi į konkrečias šeimų situacijas ir jų poreikius.

Šiuo koncertu  akciją „Įžiebkime viltį kartu“ nesibaigė. Dalyvauti akcijoje ir aukoti trumpaisiais numeriais 1406 (auka 5 litai) ir 1407 (auka 10 litų) galima iki balandžio 30 d.