Sėkmės istorija. Kai į gyvenimą grįžta tikėjimas

Pagrindinis Sėkmės istorija. Kai į gyvenimą grįžta tikėjimas

Nuotr. E
riko Ovčarenko / 15min

Džiaugiamės mūsų kolegomis Vilkaviškio Vyskupijos Caritas darbuotojais ir savanoriais, kurie padeda žmonėms sunkiomis gyvenimo akimirkomis, nuoširdžiai puoselėja šiltą santykį su žmogumi, būna šalia jo ir drauge kuria pokyčius gyvenime. Dalinamės kolegų vykdomo projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai plėtra Marijampolės savivaldybėje“ prasmingu įvertinimu - jo dalyvės Ingos Pociuvienės sėkmės istorija. 
„Vieną 2017 m. rytą nuvedusi sūnų į darželį pamačiau skelbimą, kad „Caritas“ organizuoja nemokamus pozityvios tėvystės kursus. Nedvejodama užsirašiau. Ten sužinojau apie psichologo konsultacijas – nuėjau ir į jas. Nuo to prasidėjo mano pokyčiai: per paskaitas sužinojau, o kai ką ir prisiminiau apie pozityvų vaikų auklėjimą, tėvystę, santykius su vyru ir savimi. Tapo lengviau bendrauti, spręsti iškilusias problemas“, – pasakojo moteris. Pasibaigus šiems kursams ji užsirašė į „Šeimų klubą“ – jame sutiko daug bendraminčių – mamų – iš įvairiausių šeimų, susiduriančių su panašiais iššūkiais.
Visą istoriją skaitykite ČIA.
„Žingsniai“ - Europos socialinio fondo agentūros (ESFA) projektų sėkmės istorijų konkursas, kuriame Ingos Pociuvienės drąsūs žingsniai pokyčių link atvedė ją ne tik į šviesesnį gyvenimo etapą, bet ir pateko tarp rinktinių konkurso istorijų - tapo puikiu, realiu pavyzdžiu kiekvienam, kaip socialiniai projektai ir žmonių bendrystė gali pakeisti gyvenimus.