Gerumas mus vienija - pasidalinkime vieni su kitais!

Pagrindinis Gerumas mus vienija - pasidalinkime vieni su kitais!
Gerąja tradicija tapusi Caritas iniciatyva "Gerumas mus vienija" jau 22-us metus Advento laikotarpiu kviečia padėti žmonėms, kurie šiuo metu yra praradę tikėjimą ir viltį, kamuojami ligos, prispausti skurdo ar vienatvės, stokoja įvairų materialinių gėrybių.
 
     
 
Šios iniciatyvos esmė - susitikimas Advento metu.
Susitinka tie, kuriems yra reikalinga pagalba su tais, kurie nori ir gali dalintis. 
 
Susitikimo simbolis - Caritas žvakelė, kuri neša šiltą, viltingą ir rūpestingą žinią - mes galime vieni kitiems padėti. 
 
Didžioji dalis Caritas žvakelių yra rankų darbo. Jas pagamina Vilniaus arkivyskupijos Caritas žvakelių fabrikėlyje savanoriaujantys ir laikinai įdarbinti įvairius sunkumus patiriantys, mūsų globojami, žmonės. Šis darbas (žvakelių gamyba) jiems yra galimybė įgyti darbinės patirties bei pamažu judėti link gyvenimo savarankiškai.
Pasižiūrėkime video kaip gimsta Caritas žvakelės:
 
Kviečiame visus tikinčius bei geros valios žmonės prisidėti prie Caritas visoje Lietuvoje įgyvendinamų pagalbos iniciatyvų. Visi paaukoję pagalbai vargstantiesiems gaus dovanų Caritas žvakelę kartu su lankstinuku apie Adventą bei Kūčių maldą.
Paaukoti galite Bažnyčioje, parapijose ir Caritas centruose iki gruodžio 24 d.
 
Gruodžio 9 - 23 d. paaukoti pagalbai vargstantiems ir gauti dovanų Caritas žvakelę taip pat bus galima PC ,,Maxima”, PC ,,Molas", PC ,,Savas”, PLC ,,Akropolis” (Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje), PLC ,,Mega” ir PLC ,,Panorama-Dovanorama”!
 
Žvakelių platinimo vietas ir laikus sužinoti galite paspaudę ČIA